UWDJ.nl Gastenboek
Pagina: << | 14 | 13 | 12 | 11 | 10 | >> van 14 pagina('s)   Schrijf in het gastenboek

Yvonne Boereboom-Geboers
Email

Hè Willian,

Super bedankt dag je bij onze mooie bruiloft was. We hebben genoten en iedereen heeft het over de DJ. Hij draaide goed, wat een leuke muziek, die heeft wel goed in de gaten welke muziek er gedraaid mag, kan en wil worden. En nog meer positieve reactie. Het was een geweldig feest met een geweldige DJ.

November 19 2019 (155) -


Marc en Miranda
Email

Willian,

Super bedankt voor de geweldige avond die wij op 18-8-2018 hebben gehad op ons bruiloftfeest. Het was van begind tot eind feest en de voetjes hebben geen rust gekregen. Nogmaals bedankt voor de geweldige samenwerking.

Gr Marc en Miranda

August 20 2018 (154) -


Ewa Garasen
Email

In 1 woord: geweldige dj!

July 31 2018 (153) -


Kim & Jeffrey
Email

Beste Willian,

Bedankt voor de geweldige avond!
Jij hebt zeer goed geluisterd naar wat wij graag wilde qua muziek voor ons feest. Er was geen enkel liedje bij waarvan ik dacht nu ga ik even zitten. De hele avond heeft iedereen staan swingen! Bedankt voor een super feest en een fijne samenwerking.
Kim en Jeffrey

January 19 2018 (152) -


Jos en Gerdi

Beste Willian,

Wat een fantastische bruiloft hebben wij gehad. Met een feest waar we alleen maar van konden dromen. Heel veel dank voor jou/jullie geweldige bijdrage.
Groetjes Jos & Gerdi

October 4 2017 (149) -


Gertie Martens
Email

Dank je wel voor de bijdrage aan ons feest waar we met veel plezier op terug kijken. De mooie muziek bracht veel gezelligheid. De verlichting zorgde voor een nog betere sfeer in de locatie.

September 27 2017 (148) -


Paul en Nicole
Email

Wij hebben nu voor de tweede keer Wiljan gevraagd om ons feest op te luisteren met goede muziek. Net als de vorige keer is het weer een geweldige avond geworden, waarbij Wiljan prima inspeelt op de wensen van de klant en de gasten. Het was weer een onvergetelijke avond, dus Uwdj(punt)nl van harte aanbevolen!

July 13 2017 (147) -


Maurice en Monique
Email

Willian, door jouw werd het sarah feest van Monique een topfeest. Een aanrader voor iedereen. Nogmaals bedankt en de groeten uit Maastricht.
Monique en Maurice

July 13 2017 (146) -


Karin en Eric
Email

Hoi Willian en team,

Wat een bruiloft........ van ceremonie tot en met avondfeest !!! Nogmaals bedankt voor het verzorgen van onze prachtige dag. Helemaal wat we gevraagd en ook gekregen hebben.
Eigenlijk woorden tekort om zoveel positiefs te vertellen over je team en het aanvoelen van wanneer jullie de juiste muziekkeuze op het juiste moment moesten draaien.
Extra discobar voor de ceremonie en receptie, belichting, sfeerverlichting ......zoals we verwacht hadden...... neen toch niet......het was véél beter!!! Willian je hoort nog van ons in de toekomst........Bedankt het was onvergetelijk!!!!!!! Niks dan lof ;-)

December 21 2016 (144) -


Stephan en Saskia

Beste Willian,

We willen je bedanken voor het verzorgen van de muziek tijdens onze bruiloft. We kijken terug op een geweldige feestavond! We hebben elkaar weinig gesproken, maar dat is alleen maar een goed teken, je voelde geweldig aan welke muziek bij de avond paste en iedereen op de dansvloer trok. Het was een topfeest!

Hartelijke groet,
Stephan en Saskia

December 5 2016 (143) -