UwDJ op Facebook                 UwDJ op Twitter                 UwDJ op YouTube                 UwDJ Promo                 UwDJ APP iphone, Android, WindowsMobile
Email                 BEL MIJ

 
 
 
ALLROUND DJ
Zoekt u alleen een ervaren Allround DJ, omdat uw feest of bruiloft locatie beschikt over een licht en geluidsinstallatie?

Vanaf €350,- voor maximaal 5 uur.
ONS AANBOD VAN VERSCHILLENDE SHOWS
UwDJ.nl biedt u exclusieve en unieke DJ shows aan, voor ieder budget. Een aanbod van verschillende shows staan hieronder. Wij verzorgen ook maatwerk. Natuurlijk houdt onze ervaren allround DJ rekening met uw (muzikale) wensen en zorgt hij samen met uw gasten voor een onvergetelijk feest.
Een Drive in show is compleet met Allround DJ voor maximaal 5 uur, DJ-meubel en geluid.
VERLICHTING
Maak uw feest helemaal compleet met verlichting. Geheel na wens kunnen wij dit aanbieden. Van enkele spots tot een gehele make-over.
Prijzen | Allround DJ | Shows
DIAMOND
Een prachtige bruiloft drive in show maakt uw trouwfeest helemaal compleet. De mooie led verlichte zuilen, het bewegend licht en de halve spiegelballen geven deze show een exclusieve en chique uitstraling. Onze klanten beoordelen deze show met een 9,3.  De ervaren allround bruiloft DJ houdt rekening met uw (muzikale) wensen. Samen met uw gasten zorgen wij ervoor, dat iedereen een onvergetelijk feest beleeft.
De show is voorzien van professioneel geluid voor maximaal 150 personen.

Vanaf €795,00
LEDVLOER | DANSVLOER
We zijn de grootste en goedkoopste leverancier van Nederland op gebied van verlichte dansvloeren.

Maak uw feest compleet met een verlichte dansvloer. Huur een dansvloer voor uw feest of bruiloft. Wat voor feest u ook geeft, bij ons kunt u de juiste dansvloer huren. U heeft de keuze uit een patronen led dansvloer tot een vlak led dansvloer of pixel led dansvloer.

Wanneer U een dansvloer wil huren is de minimale afname 16 m2.

Ook voor uw bruiloft kan een dansvloer een leuke aanvulling zijn. De prijzen zijn de laatste jaren sterk gedaald, zodat het ook voor bruidsparen betaalbaar is.
 
DJ GARANTIE
Het is zo vanzelfsprekend, maar wat als uw DJ bijvoorbeeld ziek wordt. Met onze DJ-garantie hoeft u zich hierover geen zorgen te maken.  Wij zorgen voor een vervangde DJ. Ons DJ team bestaat alleen uit ervarend allround DJ's. Een geruststellende gedachte toch?
Vraag naar onze voorwaarden.
Copyright � L.A. Music & Light 2022 | Uwdj.nl    •   All Rights reserved   •  Algemene voorwaarden   •   E-Mail: info@lamusic.nl | info@uwdj.nl 
HOME BRUILOFT PRIJZEN REFERENTIES FOTOBOEK GASTENBOEK CONTACT L.A. MUSIC & LIGHT
  
GOLD
Een schitterende drive in show met een complete lichtshow, die geheel na wens in iedere kleur te programmeren is. De halve spiegelballen met bewegend licht geeft uw feest extra glamour. Onze ervaren allround bruiloft DJ houdt rekening met uw (muzikale) wensen.
Samen met uw gasten zorgen wij ervoor, dat iedereen een onvergetelijk feest beleeft.
De show is voorzien van professioneel geluid voor maximaal 150 personen.

Vanaf €675,00
BRONZE
Speciaal voor kleine gelegenheden hebben wij een compacte drive in show met ledverlichting onder in de booth. Deze verlichting is in 6 kleuren te programmeren. Met professioneel geluid voor maximaal 50 personen en met onze ervaren allround DJ, heeft u gegarandeerd een geslaagd feest!

Vanaf €475,00 zonder lichtzuilen (aircone)

Vanaf €525,00 incl. lichtzuilen (aircone)
SILVER
Deze geweldige drive in show met een mooie lichtshow maakt ieder feest compleet. De verlichting is geheel  na wens in iedere kleur te programmeren is. Onze ervaren allround DJ houdt rekening met uw wensen. Samen met uw gasten zorgen wij ervoor, dat iedereen een onvergetelijk feest beleeft.
De show is voorzien van professioneel geluid voor maximaal 100 personen.

Vanaf €590,00
PLATINA
Maak sprookjes werkelijkheid, deze show staat half rond met vijf mooie led verlichte zuilen en vier zuilen  met bewegend licht. De halve spiegelballen maken deze show compleet. Een spectaculaire lichtshow is verzekerd en willen jullie nog meer? boek dan als extra de lasershow in de kleuren rood, rose en paars.   Door de exclusieve en chique uitstraling zal het wauw effect groot zijn. Met een beoordeling van 9,7 is deze show de meest geboekte show voor vele bruiloften.
De ervaren allround bruiloft DJ houdt natuurlijk rekening met uw (muzikale) wensen. Samen met uw gasten zorgen wij ervoor, dat iedereen een onvergetelijk feest beleeft.
De show is voorzien van professioneel geluid voor maximaal 150 personen.

Vanaf €995,00
DJ MET SAXOFONIST

Een buitengewoon enthousiast spel en een onontkoombaar fraaie vertoning tussen uw DJ en de saxofonist geven uw feest iets unieks. Met vooral blues, jazz en funk als inspiratiebronnen weet de saxofonist feilloos in te spelen op de muziek van de DJ en weet hij met zijn gracieuze instrument altijd zonder moeite de juiste tonen te vinden voor een uitzinnig optreden.Vanaf €395,00
Opstelling Show Gold Opstelling Show Gold Opstelling Show Gold
UwDJ op YouTube
Opstelling Show Silver
Opstelling Show Diamond Opstelling Show Diamond Opstelling Show Diamond Opstelling Show Diamond
Opstelling Show Platina Opstelling Show Platina Opstelling Show Platina
Opstelling Show Platina met optioneel uplighters (wandverlichting) Opstelling Show Platina met optioneel uplighters (wandverlichting) Opstelling Show Platina met optioneel uplighters (wandverlichting) Opstelling Show Platina met optioneel uplighters (wandverlichting) Opstelling Show Platina met optioneel uplighters (wandverlichting) Opstelling Show Platina met optioneel uplighters (wandverlichting)
Pix25 Pix25 Pix25 Pix64 Pix64 Vlakled Standaard Led Standaard Led